Job

Et sammentømret team

Hos Inno ApS søger vi løbende nye medarbejdere, som ønsker at være en del af vores team. Et team, hvor trivsel og sammenhold vægtes højt.

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber bedre resultater, og vores medarbejdere er derfor vores vigtigste ressource. Sammenhold og trivsel er nogle af vores vigtigste kerneværdier, og vi går meget op i, at der er plads til alle.

Sammen løfter vi opgaverne i flok, så vi kan give vores kunder en god oplevelse og et resultat, som de er glade for langt ud i fremtiden. Kvalitet kommer af godt håndværk, og vi tror på, at godt håndværk kommer fra glade og dygtige håndværkere.

Standarden er høj

Hos Inno ApS udfører vi en bred vifte af entreprenøropgaver, lige fra renovation af badeværelser og køkkener til totalrenovering af lejligheder, huse eller kontorer. Vi foretrækker dialogbaseret håndværk, hvor vi løbende inddrager kunden og dermed sikrer et godt flow i processen.

Teamet bag Inno ApS består af en bred vifte af håndværkere og medarbejdere, der aktivt hjælper hinanden og sikrer, at vi imødekommer den kvalitet, som kunden efterspørger. Her spiller vi hinanden stærke, så vi kommer godt i mål med opgaverne. Det betyder, at du som en del af vores virksomhed får lov til at udføre de opgaver, du er stærk indenfor og samtidig får mulighed for at udvikle dig på andre områder.

Godt håndværk giver glade kunder, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Skal du med på holdet?

Hvis Inno ApS lyder som det helt rigtige sted for dig, er du mere end velkommen til at lægge en ansøgning hos os. Vi lægger meget vægt på personlighed, og har ikke behov for at modtage en fancy ansøgning eller et tjekket CV. Det vigtigste er, at du kan give os indblik i, hvem du er, og hvor du har været før.

Vi har haft flere lærlinge, som er blevet dygtige Inno-håndværkere, så hvis du søger en elevplads, kan det meget vel være hos os. Du kan med fordel fortælle os om, hvad du ønsker at arbejde med hos os, så der er lagt et godt udgangspunkt for vores dialog.

Hos Inno ApS bestræber vi os på at besvare alle jobhenvendelser indenfor 5 arbejdsdage, og typisk når vi det indenfor 2. Klik herunder og send din ansøgning til os allerede i dag! 

19

medarbejdere

Vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder under danske vilkår, og efteruddannes løbende med fagrelevante kurser og uddannelser.​

6​

års erfaring

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og inddrager altid kunden via dialog i hele projektet. 

Vi er medlem af

Dine klagemuligheder
Oplever du uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

Inno ApS

Alkmaar Alle 3, 2791 Dragør
​CVR: 37213810


Skriv til os på e-mail info@inno-aps.dk eller ring direkte til os.