Få en renovering eller ombygning af hus

Overvejer du at få en ombygning af hus? Eller måske en renovering af hus? Hos Inno ApS laver vi alle former for ombygninger, renoveringer og udskiftninger for private og erhverv. Det kan være alt fra et nyt køkken til en komplet indvendig og udvendig boligrenovering eller totalrenovering af jeres kontor. Vi holder til i Dragør på Amager, men vi har også kunder i Kastrup og adskillige andre steder.

En renovering af hus åbner for mange muligheder

Vi kan lave alt tømrerarbejde og andre fagentrepriser i forbindelse med en hovedentreprise. Det fx være en totalrenovering af hus, men det kan også være udskiftning af vinduer eller en modernisering af køkkenet. Ingen opgave er for stor eller for lille til os – hvad enten der er tale om din private bolig eller din virksomheds lokaler.

Er det blevet tid til at renovere hus? Så er ombygning af hus en oplagt mulighed! Et gammelt hus har ofte enten for store eller for små rum, og i mange tilfælde kan det være fordelagtigt at forsøge at inkorporere et ekstra værelse. Vi tilbyder naturligvis hjælp og vejledning, så du kan få din drømmebolig.

Vi udfører dialogbaseret håndværk, hvor vi inddrager kunden og dermed sikrer et godt flow i processen. Hos os er du sikker på at få en god oplevelse, da vi netop sætter så meget pris på din mening og vil sørge for så vidt muligt at opfylde dine ønsker. Samtidig lægger vi vægt på vores medarbejderes trivsel, og derfor har vi både stabile og dygtige medarbejdere. De arbejder naturligvis under danske vilkår.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger af mange faktorer, og hvis det er et ældre hus, kan renoveringen blive mere gennemgribende. Måske er der behov for efterisolering og udskiftning af gammelt træværk. Prisen afhænger også af de ønskede byggematerialer.​

Kontakt os for at få et tilbud på en husrenovering

Du er velkommen til at høre mere, og vi kommer gerne ud til en snak! Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede husrenovering, og vi bestræber os på at matche dit budget.

Du kan ringe til os på telefon 60 24 29 97, eller du kan skrive til os på e-mail info@inno-aps.dk.

Kontakt Phillip Chr. F. Andreasen

Mobil: 40 75 16 14

19

medarbejdere

Vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder under danske vilkår, og efteruddannes løbende med fagrelevante kurser og uddannelser.​

6​

års erfaring

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og inddrager altid kunden via dialog i hele projektet. 

Vi er medlem af

Dine klagemuligheder
Oplever du uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

Inno ApS

Fuglebækvej 2C, 1. Sal.

2770 Kastrup


​CVR: 37213810


Skriv til os på e-mail info@inno-aps.dk eller ring direkte til os.