Tagrenovering, et nyt tag eller en mindre tagreparation
​– den klarer vi!

Er det blevet tid til en tagrenovering? Hos Inno ApS er vi eksperter i tage, og vi kan lave alt fra en tagreparation til et helt nyt tag. Vi udfører tagarbejde for private og erhverv, og vi har kunder i bl.a. Dragør og Kastrup på Amager samt mange andre steder i landet.

Undgå dyre følgeskader med en tagrenovering

Taget skal vedligeholdes, hvis du vil undgå dyre følgeskader som følge af småskader. Det kan også være, at du ønsker at udskifte taget, fordi du hellere vil have et andet tagmateriale eller en anden farve. Skal du til at sælge, kan det gøre processen hurtigere, hvis taget fremstår flot og vedligeholdt.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Et nyt tag
  • Tagrenovering
  • Reparation af tag
  • Andet tagarbejde

Vi har eksisteret i fire år og har 16 stabile og dygtige medarbejdere. Vi sætter pris på det dialogbaserede håndværk, og derfor inddrager vi kunden for at sikre et godt flow. Dermed kan du være sikker på at få en god oplevelse undervejs samt et resultat, som du bliver glad for.

Vi lægger naturligvis vægt på, at vores medarbejdere trives, og at de løbende bliver efteruddannet. Glade medarbejdere er gode medarbejdere. Hos os arbejdes der naturligvis under danske vilkår.


Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger dels af behovet for efterisolering, reparationsarbejde og eventuel forstærkning af tagkonstruktionen. Dertil kommer naturligvis selve tagmaterialet. Det kan også være, at det er tilstrækkeligt med renovering af tag, og så er det at foretrække.

Kontakt os i dag for et tilbud på tagarbejde

Vi kommer gerne forbi dig til en besigtigelse, hvor vi kigger på taget og får en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig eller din virksomhed med en god pris for en tagrenovering eller andet tagarbejde.

Ring gerne til os på telefon 60 24 29 97 for at aftale nærmere, eller henvend dig til hver en tid til os på vores e-mail info@inno-aps.dk.

Interesseret i at se mere af vores tagarbejde?​

Kontakt Phillip Chr. F. Andreasen

Mobil: 40 75 16 14

19

medarbejdere

Vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder under danske vilkår, og efteruddannes løbende med fagrelevante kurser og uddannelser.​

6​

års erfaring

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og inddrager altid kunden via dialog i hele projektet. 

Vi er medlem af

Dine klagemuligheder
Oplever du uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

Inno ApS

Fuglebækvej 2C, 1. Sal.

2770 Kastrup


​CVR: 37213810


Skriv til os på e-mail info@inno-aps.dk eller ring direkte til os.