Tilbygning til hus såsom en udestue, tagetage eller carport

Drømmer du om at få lavet en tilbygning til hus, sommerhus eller jeres kontorbygning? Hos Inno ApS er vi eksperter i alle former for tilbygninger! Vi kan lave alt fra et skur eller en carport til en udestue eller tagetage.

Vi laver totalentrepriser for både private og erhverv. Vi har kunder i bl.a. Dragør og Kastrup på Amager, men også mange andre steder i landet – så kontakt os endelig, uanset hvor du er fra! Vi betjener ligeledes både familier og erhverv, hvis virksomheden har vokseværk.

Vi skaber ekstra plads til familien, bilen eller kontoret

Der er mange muligheder, hvis du mangler plads til familien, bilen eller kontoret. Det kan også være, at du blot vil forlænge sommeren med en udestue af træ. Vi kan klare langt det meste!

Vi kan fx:​

  • Bygge skur
  • Bygge garage
  • Bygge carport
  • Etablere tagetage
  • Lave en større stue
  • Opføre et sommerhus
  • Lave tilbygning til kontor

Vi har fire års erfaring og 16 dygtige og stabile medarbejdere, og derfor kan vi lave både små og store totalentrepriser.

Vi har fokus på det dialogbaserede håndværk, hvor vi inddrager kunden for at sikre et godt flow i processen. Dermed får du en god oplevelse undervejs og et godt resultat, som du eller dit firma bliver glad for. Samtidig lægger vi vægt på, at medarbejderne trives. Glade medarbejdere er gode medarbejdere! Hos os arbejdes der naturligvis under danske vilkår.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Vores priser på tilbygninger afhænger af flere forhold. Først og fremmest stilles der forskellige krav til opvarmede beboelsesrum og til fx en garage, som igen adskiller sig fra de krav, der er til bygninger, der bruges til erhverv. 

Er der behov for elektricitet, afløb, vandrør, isolering eller radiatorer, har dette naturligvis også indflydelse. Den samlede pris afhænger også af dine ønsker til byggematerialer.

Er du i tvivl om, hvorvidt en tilbygning er den bedste løsning for dig, står vi klar med kompetent vejledning. Måske er en ombygning en bedre løsning i lige netop dit tilfælde – eller også kan en renovering være lige netop det, der giver din bygning et nyt liv. Vi vejleder dig, så du er sikker på at vælge en løsning, der gavner dig på den lange bane!

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Er du interesseret i at høre mere? Så giv os et kald. Vi kommer gerne forbi til en snak om netop dine muligheder og giver et uforpligtende tilbud. Vi gør altid vores ypperste for at give en så billig pris som muligt. Ønsker du fx en tilbygning til hus, vil vi så vidt muligt sørge for at holde kvadratmeterprisen nede.

Du kan ringe til os på telefon 60 24 29 97. Du kan også skrive til e-mail info@inno-aps.dk.

Kontakt Phillip Chr. F. Andreasen

Mobil: 40 75 16 14

19

medarbejdere

Vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder under danske vilkår, og efteruddannes løbende med fagrelevante kurser og uddannelser.​

6​

års erfaring

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og inddrager altid kunden via dialog i hele projektet. 

Vi er medlem af

Dine klagemuligheder
Oplever du uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

Inno ApS

Fuglebækvej 2C, 1. Sal.

2770 Kastrup


​CVR: 37213810


Skriv til os på e-mail info@inno-aps.dk eller ring direkte til os.