Totalentreprise ved bygge- og renoveringsopgaver​

Skal du have udført en totalentreprise? Hos Inno ApS besidder vi en stor ekspertise med enhver form for total- og hovedentreprise i forbindelse med byggeri og renovering – og vi arbejder for både private og erhverv. 

Vi ligger i Dragør, men vi har også kunder i Kastrup, på resten af Amager og andre steder i Danmark. Så tøv aldrig med at kontakte os – uanset hvor i landet du er fra, og om du er privat eller skal have udført en opgave for din virksomhed.

Kunden inddrages løbende under en totalentreprise

Vi har fire års erfaring med totalentrepriser, og vi har 16 dygtige og stabile medarbejdere, som hver især er uddannede til at udføre henholdsvis tømrer-, murer-, maler- og brolægningsarbejde.​ 

Vi udfører opgaver såsom renovering af badeværelse og køkken samt udskiftning af vinduer. Det kan også være en totalrenovering af lejlighed, hus eller erhvervslokaler. Vi kan derudover også lave en tilbygning såsom en carport, en udestue eller et ekstra værelse. 

Så hvad enten du er privat og skal have lavet en tilbygning til dit hjem, eller en virksomhed, der vil have foretaget en hovedentreprise på deres bygninger, kan vores dygtige håndværkere klare opgaven.

Vi foretrækker det dialogbaserede håndværk, hvor vi løbende inddrager kunden og dermed sikrer et godt flow i processen. Det vigtigste for os er, at du eller din virksomhed får et resultat, som I bliver glade for langt ud i fremtiden.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi får en snak om muligheder og løsninger. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på en totalentreprise til dig eller dit firma.

Du kan ringe på tlf. 60 24 29 97 for at aftale nærmere. Du kan også altid henvende dig til os på vores e-mail info@inno-aps.dk.​

​Billede er på vej

Kontakt Martin Christensen

Mobil: 40 75 16 14

19

medarbejdere

Vores stabile og dygtige medarbejdere arbejder under danske vilkår, og efteruddannes løbende med fagrelevante kurser og uddannelser.​

6​

års erfaring

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og inddrager altid kunden via dialog i hele projektet. 

Vi er medlem af

Dine klagemuligheder
Oplever du uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

Inno ApS

Alkmaar Alle 3, 2791 Dragør
​CVR: 37213810


Skriv til os på e-mail info@inno-aps.dk eller ring direkte til os.